State of the art in benefit-risk analysis: Food microbiology
Magnusson, S. H.; Gunnlaugsdottir, H.; van Loveren, H.; Holm, F.; Kalogeras, N.; Leino, O.; Luteijn, J. M.; Odekerken, G.; Pohjola, M. V.; Tijhuis, M. J.; Tuomisto, J. T.; Ueland, O.; White, B. C.; Verhagen, H. (2012)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Magnusson, S. H.
Gunnlaugsdottir, H.
van Loveren, H.
Holm, F.
Kalogeras, N.
Leino, O.
Luteijn, J. M.
Odekerken, G.
Pohjola, M. V.
Tijhuis, M. J.
Tuomisto, J. T.
Ueland, O.
White, B. C.
Verhagen, H.
2012
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY : 1
Kokoelmat
- Artikkelit [16208]