Haku
Viitteet 1-6 / 6
Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen peruskouluissa – TEA 2015
(THL, 2016)
Peruskoulujen hyvinvointia ja terveyttä sekä yhteisöllistä toimintakulttuuria edistävä työ on kehittynyt oikeaan suuntaan ja terveydenedistämisaktiivisuus (TEA) on edennyt pääosin myönteisesti neljän vuoden tarkastelujaksolla. ...
Good practice principles for low risk drinking guidelines
(National Institute for Health and Welfare THL, 2016)
The publication synthesizes work done in the EU Joint Action RARHA to identify good practice principles for the use of low risk drinking guidelines as a public health tool. Using the lifetime mortality risk from exposure ...
Eating together - food recommendations for families with children
(THL, 2016)
EATING TOGETHER -food recommendations for families with children
presents new national dietary recommendations for children, families with children, and pregnant and lactating women. The recommendations are based on the ...
Syödään yhdessä - ruokasuositukset lapsiperheille
(THL, 2016)
SYÖDÄÄN YHDESSÄ -ruokasuositukset lapsiperheille on uusi kansallinen suositus lasten, lapsiperheiden ja raskaana olevien ja imettävien ruokavaliosta. Suosituksissa kuvataan terveyttä edistävän monipuolisen ruokavalion ...
Tillsammans kring matbordet - kostrekommendationer till barnfamiljer
(THL, 2016)
TILLSAMMANS KRING MATBORDET -kostrekommendationer till barnfamiljer är en ny nationell rekommendation om barns, barnfamiljers och gravida och ammande kvinnors kost. I rekommendationerna beskrivs principerna för en ...