Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Age at the introduction of solid foods during the first year and allergic sensitization at age 5 years

Nwaru BI; Erkkola M; Ahonen S; Kaila M; Haapala AM; Kronberg-Kippilä C; Salmelin R; Veijola R; Ilonen J; Simell O; Knip M; Virtanen SM (2009)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Nwaru BI
Erkkola M
Ahonen S
Kaila M
Haapala AM
Kronberg-Kippilä C
Salmelin R
Veijola R
Ilonen J
Simell O
Knip M
Virtanen SM
2009
Näytä kaikki kuvailutiedot

Pediatrics : Dec 7
Kokoelmat
  • Artikkelit [15230]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste