Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

State of the art in benefit-risk analysis: Food microbiology

Magnússon SH; Gunnlaugsdóttir H; van Loveren H; Holm F; Kalogeras N; Leino O; Luteijn JM; Odekerken G; Pohjola MV; Tijhuis MJ; Tuomisto JT; Ueland O; White BC; Verhagen H (2012)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Magnússon SH
Gunnlaugsdóttir H
van Loveren H
Holm F
Kalogeras N
Leino O
Luteijn JM
Odekerken G
Pohjola MV
Tijhuis MJ
Tuomisto JT
Ueland O
White BC
Verhagen H
2012
Näytä kaikki kuvailutiedot

Food Chem Toxicol : 1
Kokoelmat
  • Artikkelit [12830]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste