Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

PLANT FOODS AND RISK OF CEREBROVASCULAR DISEASES

Knekt, Paul B.; Mizrahi, Anna; Laaksonen, Maarit A.; Jarvinen, Ritva (2009)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Knekt, Paul B.
Mizrahi, Anna
Laaksonen, Maarit A.
Jarvinen, Ritva
2009
Näytä kaikki kuvailutiedot

ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
Kokoelmat
  • Artikkelit [12052]
tietopalvelu@thl.fi
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fi