Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effects of coffee consumption on subclinical inflammation and other risk factors for type 2 diabetes: a clinical trial

Kempf, Kerstin; Herder, Christian; Erlund, Iris; Kolb, Hubert; Martin, Stephan; Carstensen, Maren; Koenig, Wolfgang; Sundvall, Jouko; Bidel, Siamak; Kuha, Suvi; Tuomilehto, Jaakko (2010)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Kempf, Kerstin
Herder, Christian
Erlund, Iris
Kolb, Hubert
Martin, Stephan
Carstensen, Maren
Koenig, Wolfgang
Sundvall, Jouko
Bidel, Siamak
Kuha, Suvi
Tuomilehto, Jaakko
2010
doi:10.3945/ajcn.2009.28548
Näytä kaikki kuvailutiedot

AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION : 4
Kokoelmat
  • Artikkelit [15202]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste