Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Socio-economic disparities in the consumption of vegetables, fruit and energy-dense foods: the role of motive priorities

Konttinen, Hanna; Sarlio-Lahteenkorva, Sirpa; Silventoinen, Karri; Mannisto, Satu; Haukkala, Ari (2013)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Konttinen, Hanna
Sarlio-Lahteenkorva, Sirpa
Silventoinen, Karri
Mannisto, Satu
Haukkala, Ari
2013
doi:10.1017/S1368980012003540
Näytä kaikki kuvailutiedot

PUBLIC HEALTH NUTRITION : 5
Kokoelmat
  • Artikkelit [15202]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste