Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Identifying flavor preference subgroups. Genetic basis and related eating behavior traits

Tornwall, Outi; Silventoinen, Karri; Hiekkalinna, Tero; Perola, Markus; Tuorila, Hely; Kaprio, Jaakko (2014-04-10)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Tornwall, Outi
Silventoinen, Karri
Hiekkalinna, Tero
Perola, Markus
Tuorila, Hely
Kaprio, Jaakko
10.04.2014
doi:10.1016/j.appet.2013.11.020
Näytä kaikki kuvailutiedot

APPETITE
Kokoelmat
  • Artikkelit [15255]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste