Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Työterveyslaitos TTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Työterveyslaitos TTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proteomic identification of allergenic seed proteins, napin and cruciferin, from cold-pressed rapeseed oils.

Puumalainen, T. J.; Puustinen, A.; Poikonen, S.; Turjanmaa, K.; Palosuo, T.; Vaali, K. (2015-05)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Puumalainen, T. J.
Puustinen, A.
Poikonen, S.
Turjanmaa, K.
Palosuo, T.
Vaali, K.
ELSEVIER SCI LTD
05 / 2015
doi:10.1016/j.foodchem.2014.11.084
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201506039997
FOOD CHEMISTRY
Kokoelmat
  • Artikkelit [80]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste