Cross-linking of sodium caseinate-structured emulsion with transglutaminase alters postprandial metabolic and appetite responses in healthy young individuals
Niskanen, Leo; Juvonen, Kristiina R.; Macierzanka, Adam; Lille, Martina E.; Laaksonen, David E.; Mykkänen, Hannu M.; Pihlajamäki, Jussi; Mäkelä, Kari A.; Mills, Claire E. N.; Mackie, Alan R.; Malcolm, Paul; Herzig, Karl-Heinz; Poutanen, Kaisa S.; Karhunen, Leila J. (2015)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Niskanen, Leo
Juvonen, Kristiina R.
Macierzanka, Adam
Lille, Martina E.
Laaksonen, David E.
Mykkänen, Hannu M.
Pihlajamäki, Jussi
Mäkelä, Kari A.
Mills, Claire E. N.
Mackie, Alan R.
Malcolm, Paul
Herzig, Karl-Heinz
Poutanen, Kaisa S.
Karhunen, Leila J.
Cambridge University Press
2015
British Journal of Nutrition : 3
Kokoelmat
- Artikkelit [186]