Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cross-linking of sodium caseinate-structured emulsion with transglutaminase alters postprandial metabolic and appetite responses in healthy young individuals

Niskanen, Leo; Juvonen, Kristiina R.; Macierzanka, Adam; Lille, Martina E.; Laaksonen, David E.; Mykkänen, Hannu M.; Pihlajamäki, Jussi; Mäkelä, Kari A.; Mills, Claire E. N.; Mackie, Alan R.; Malcolm, Paul; Herzig, Karl-Heinz; Poutanen, Kaisa S.; Karhunen, Leila J. (2015)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Niskanen, Leo
Juvonen, Kristiina R.
Macierzanka, Adam
Lille, Martina E.
Laaksonen, David E.
Mykkänen, Hannu M.
Pihlajamäki, Jussi
Mäkelä, Kari A.
Mills, Claire E. N.
Mackie, Alan R.
Malcolm, Paul
Herzig, Karl-Heinz
Poutanen, Kaisa S.
Karhunen, Leila J.
Cambridge University Press
2015
doi:10.1017/S0007114515001737
Näytä kaikki kuvailutiedot

British Journal of Nutrition : 3
Kokoelmat
  • Artikkelit [178]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste