Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Kirjat
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Kirjat
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ravitsemuksessa eroja koulutusryhmien välillä : Finravinto-tutkimuksen tuloksia

Raulio, Susanna; Tapanainen, Heli; Männistö, Satu; Valsta, Liisa; Kuusipalo, Heli; Vartiainen, Erkki; Virtanen, Suvi (2016)

 
Tweet Refworks
 
Avaa tiedosto
URN_ISBN_978-952-302-754-1.pdf (925.0Kt)
Lataukset: 


Raulio, Susanna
Tapanainen, Heli
Männistö, Satu
Valsta, Liisa
Kuusipalo, Heli
Vartiainen, Erkki
Virtanen, Suvi
THL
2016
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-302-754-1
Tutkimuksesta tiiviisti : 2016_026
Kokoelmat
  • Kirjat [2900]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste