Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Is improvement in the Healthy Food Intake Index (HFII) related to a lower risk for gestational diabetes?

Meinila, Jelena; Valkama, Anita; Koivusalo, Saila B.; Stach-Lempinen, Beata; Rono, Kristiina; Lindstrom, Jaana; Kautiainen, Hannu; Eriksson, Johan G.; Erkkola, Maijaliisa (2017-07-05)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Meinila, Jelena
Valkama, Anita
Koivusalo, Saila B.
Stach-Lempinen, Beata
Rono, Kristiina
Lindstrom, Jaana
Kautiainen, Hannu
Eriksson, Johan G.
Erkkola, Maijaliisa
05.07.2017
doi:10.1017/S0007114517001015
Näytä kaikki kuvailutiedot

BRITISH JOURNAL OF NUTRITION : 8
Kokoelmat
  • Artikkelit [12060]
tietopalvelu@thl.fi
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fi