Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Työterveyslaitos
  • Kirjat
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Työterveyslaitos
  • Kirjat
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Työaikojen kehittäminen matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa – tutkimus- ja kehittämishankkeen loppuraportti

Ropponen, Annina; Hakola, Tarja; Puttonen, Sampsa (2017)

Refworks
 
Avaa tiedosto
Työaikojen kehittäminen matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa – tutkimus- ja kehittämishankkeen loppuraportti.pdf (649.4Kt)
Lataukset: 


Ropponen, Annina
Hakola, Tarja
Puttonen, Sampsa
Työterveyslaitos
2017
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-261-745-3
Tiivistelmä
Suomessa työelämässä olevista vuorotyötä tekee lähes joka neljäs. Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa työtä luonnehtivat vuorotyö, naisvaltaisuus, sesonkivaihtelut, työn fyysinen kuormittavuus ja osa- tai määräaikainen työ. Työaikajärjestelyillä voidaan vaikuttaa työhyvinvointiin, terveyteen ja alan vetovoimaisuuteen. Tässä Työsuojelurahaston rahoittamassa tutkimus- ja kehittämishankkeessa selvitimme Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry ja Palvelualojen ammattiliitto (PAM) aloitteesta työaikoja, työaikajärjestelmiä ja työaikojen kuormittavuutta. Erityisesti tutkimme palautumiseen vaikuttavia työaikatekijöitä kuten työvuorojen rytmitystä sekä yöntekijöiden omia mahdollisuuksia vaikuttaa työaikoihin.
Kokoelmat
  • Kirjat [500]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste