Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A novel processing-based classification and conventional food grouping to estimate milk product consumption in Finnish children

Koivusaari, Katariina; Niinisto, Sari; Takkinen, Hanna-Mari; Akerlund, Mari; Korhonen, Tuuli; Ahonen, Suvi; Toppari, Jorma; Ilonen, Jorma; Veijola, Riitta; Knip, Mikael; Alatossava, Tapani; Virtanen, Suvi M. (2018)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Koivusaari, Katariina
Niinisto, Sari
Takkinen, Hanna-Mari
Akerlund, Mari
Korhonen, Tuuli
Ahonen, Suvi
Toppari, Jorma
Ilonen, Jorma
Veijola, Riitta
Knip, Mikael
Alatossava, Tapani
Virtanen, Suvi M.
2018
doi:10.1016/j.idairyj.2018.07.007
Näytä kaikki kuvailutiedot

INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
Kokoelmat
  • Artikkelit [15250]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste