Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Diet quality as assessed by the Healthy Food Intake Index and relationship with serum lipoprotein particles and serum fatty acids in pregnant women at increased risk for gestational diabetes

Valkama, Anita J.; Meinila, Jelena M.; Koivusalo, Saila B.; Lindstrom, Jaana; Rono, Kristiina; Stach-Lempinen, Beata; Eriksson, Johan G. (2018)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Valkama, Anita J.
Meinila, Jelena M.
Koivusalo, Saila B.
Lindstrom, Jaana
Rono, Kristiina
Stach-Lempinen, Beata
Eriksson, Johan G.
2018
doi:10.1017/S0007114518002404
Näytä kaikki kuvailutiedot

BRITISH JOURNAL OF NUTRITION
Kokoelmat
  • Artikkelit [12789]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste