Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

HEALTHY DIETARY CHANGES IN MIDLIFE ARE ASSOCIATED WITH A REDUCED DEMENTIA RISK LATER IN LIFE

Sindi, Shireen; Kareholt, Ingemar; Eskelinen, Marjo; Hooshmand, Babak; Soininen, Hilkka; Ngandu, Tiia; Kivipelto, Miia (2018)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Sindi, Shireen
Kareholt, Ingemar
Eskelinen, Marjo
Hooshmand, Babak
Soininen, Hilkka
Ngandu, Tiia
Kivipelto, Miia
2018
Näytä kaikki kuvailutiedot

INTERNATIONAL JOURNAL OF BEHAVIORAL MEDICINE
Kokoelmat
  • Artikkelit [12832]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste