Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Healthy Dietary Changes in Midlife Are Associated with Reduced Dementia Risk Later in Life

Sindi, Shireen; Kareholt, Ingemar; Eskelinen, Marjo; Hooshmand, Babak; Lehtisalo, Jenni; Soininen, Hilkka; Ngandu, Tiia; Kivipelto, Miia (2018)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Sindi, Shireen
Kareholt, Ingemar
Eskelinen, Marjo
Hooshmand, Babak
Lehtisalo, Jenni
Soininen, Hilkka
Ngandu, Tiia
Kivipelto, Miia
2018
doi:10.3390/nu10111649
Näytä kaikki kuvailutiedot

NUTRIENTS
Kokoelmat
  • Artikkelit [15255]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste