Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Persistent Alterations in Plasma Lipid Profiles Before Introduction of Gluten in the Diet Associated With Progression to Celiac Disease

Sen, Partho; Carlsson, Cecilia; Virtanen, Suvi M.; Simell, Satu; Hyoty, Heikki; Ilonen, Jorma; Toppari, Jorma; Veijola, Riitta; Hyotylainen, Tuulia; Knip, Mikael; Oresic, Matej (2019)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Sen, Partho
Carlsson, Cecilia
Virtanen, Suvi M.
Simell, Satu
Hyoty, Heikki
Ilonen, Jorma
Toppari, Jorma
Veijola, Riitta
Hyotylainen, Tuulia
Knip, Mikael
Oresic, Matej
2019
doi:10.14309/ctg.0000000000000044
Näytä kaikki kuvailutiedot

CLINICAL AND TRANSLATIONAL GASTROENTEROLOGY
Kokoelmat
  • Artikkelit [15202]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste