Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Decreased plasma serotonin and other metabolite changes in healthy adults after consumption of wholegrain rye: an untargeted metabolomics study

Keski-Rahkonen, Pekka; Kolehmainen, Marjukka; Lappi, Jenni; Micard, Valerie; Jokkala, Jenna; Rosa-Sibakov, Natalia; Pihlajamaki, Jussi; Kirjavainen, Pirkka V.; Mykkanen, Hannu; Poutanen, Kaisa; Gunter, Marc J.; Scalbert, Augustin; Hanhineva, Kati (2019)

 
Tweet Linkki tietueeseen
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Keski-Rahkonen, Pekka
Kolehmainen, Marjukka
Lappi, Jenni
Micard, Valerie
Jokkala, Jenna
Rosa-Sibakov, Natalia
Pihlajamaki, Jussi
Kirjavainen, Pirkka V.
Mykkanen, Hannu
Poutanen, Kaisa
Gunter, Marc J.
Scalbert, Augustin
Hanhineva, Kati
2019
doi:10.1093/ajcn/nqy394
Näytä kaikki kuvailutiedot

AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION
Kokoelmat
  • Artikkelit [12063]
tietopalvelu@thl.fi
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fi