Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Forage Fish as Food: Consumer Perceptions on Baltic Herring

Pihlajamaki, Mia; Asikainen, Arja; Ignatius, Suvi; Haapasaari, Paivi; Tuomisto, Jouni T. (2019)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Pihlajamaki, Mia
Asikainen, Arja
Ignatius, Suvi
Haapasaari, Paivi
Tuomisto, Jouni T.
2019
doi:10.3390/su11164298
Näytä kaikki kuvailutiedot

SUSTAINABILITY
Kokoelmat
  • Artikkelit [15244]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste