Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

More sustainable European diets based on self-selection do not require exclusion of entire categories of food

Vieux, F.; Privet, L.; Soler, L. G.; Irz, X.; Ferrari, M.; Sette, S.; Raulio, S.; Tapanainen, H.; Hoffmann, R.; Surry, Y.; Pulkkinen, H.; Darmon, N. (2020)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Vieux, F.
Privet, L.
Soler, L. G.
Irz, X.
Ferrari, M.
Sette, S.
Raulio, S.
Tapanainen, H.
Hoffmann, R.
Surry, Y.
Pulkkinen, H.
Darmon, N.
2020
doi:10.1016/j.jclepro.2019.119298
Näytä kaikki kuvailutiedot

JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION
Kokoelmat
  • Artikkelit [14755]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste