Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Formation and Validation of the Healthy Diet Index (HDI) for Evaluation of Diet Quality in Healthcare

Lindström, Jaana; Aittola, Kirsikka; Polonen, Auli; Hemiö, Katri; Ahonen, Kirsti; Karhunen, Leila; Mannikko, Reija; Siljamaki-Ojansuu, Ulla; Tilles-Tirkkonen, Tanja; Virtanen, Eeva; Pihlajamaki, Jussi; Schwab, Ursula (2021)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Lindström, Jaana
Aittola, Kirsikka
Polonen, Auli
Hemiö, Katri
Ahonen, Kirsti
Karhunen, Leila
Mannikko, Reija
Siljamaki-Ojansuu, Ulla
Tilles-Tirkkonen, Tanja
Virtanen, Eeva
Pihlajamaki, Jussi
Schwab, Ursula
2021
doi:10.3390/ijerph18052362
Näytä kaikki kuvailutiedot

INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH
Kokoelmat
  • Artikkelit [15244]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste