BEST PRACTICES IN BENEFIT-RISK ANALYSIS IN FOOD, NUTRITION AND OTHER AREAS
Verhagen, H.; Tijhuis, M. J.; Gunnlaugsdottir, H.; Kalogeras, N.; Leino, O.; Luteijn, J. M.; Magnusson, S. H.; Odekerken, G.; Pohjola, M. V.; Tuomisto, J. T.; Ueland, O.; White, B. C.; Holm, F. (2013)
Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.
Verhagen, H.
Tijhuis, M. J.
Gunnlaugsdottir, H.
Kalogeras, N.
Leino, O.
Luteijn, J. M.
Magnusson, S. H.
Odekerken, G.
Pohjola, M. V.
Tuomisto, J. T.
Ueland, O.
White, B. C.
Holm, F.
2013
ANNALS OF NUTRITION AND METABOLISM
Kokoelmat
- Artikkelit [16241]