Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Longitudinal trends in consumption of vegetables and fruit in Finnish children in an atherosclerosis prevention study (STRIP)

Talvia, S; Räsänen, L; Lagström, H; Pahkala, K; Viikari, J; Rönnemaa, T; Arffman, M; Simell, O (2006)

Refworks
 
URI
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16234839/

Talvia, S
Räsänen, L
Lagström, H
Pahkala, K
Viikari, J
Rönnemaa, T
Arffman, M
Simell, O
2006
doi:10.1038/sj.ejcn.1602283
Näytä kaikki kuvailutiedot

Eur J Clin Nutr . : 2
Kokoelmat
  • Artikkelit [15227]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste