Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Enhanced Eating Competence Is Associated with Improved Diet Quality and Cardiometabolic Profile in Finnish Adults with Increased Risk of Type 2 Diabetes

Aittola, Kirsikka; Karhunen, Leila; Maennikkoe, Reija; Jaervelae-Reijonen, Elina; Mikkonen, Santtu; Absetz, Pilvikki; Kolehmainen, Marjukka; Schwab, Ursula; Harjumaa, Marja; Lindstroem, Jaana; Lakka, Timo; Tilles-Tirkkonen, Tanja; Pihlajamaeki, Jussi (2021)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Aittola, Kirsikka
Karhunen, Leila
Maennikkoe, Reija
Jaervelae-Reijonen, Elina
Mikkonen, Santtu
Absetz, Pilvikki
Kolehmainen, Marjukka
Schwab, Ursula
Harjumaa, Marja
Lindstroem, Jaana
Lakka, Timo
Tilles-Tirkkonen, Tanja
Pihlajamaeki, Jussi
2021
doi:10.3390/nu13114030
Näytä kaikki kuvailutiedot

NUTRIENTS
Kokoelmat
  • Artikkelit [15213]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste