Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Inverse associations between food diversity in the second year of life and allergic diseases

Stampfli, Martha; Frei, Remo; Divaret-Chauveau, Amandine; Schmausser-Hechfellner, Elisabeth; Karvonen, Anne M.; Pekkanen, Juha; Riedler, Josef; Schaub, Bianca; von Mutius, Erika; Lauener, Roger; Roduit, Caroline (2022)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Stampfli, Martha
Frei, Remo
Divaret-Chauveau, Amandine
Schmausser-Hechfellner, Elisabeth
Karvonen, Anne M.
Pekkanen, Juha
Riedler, Josef
Schaub, Bianca
von Mutius, Erika
Lauener, Roger
Roduit, Caroline
2022
doi:10.1016/j.anai.2021.10.005
Näytä kaikki kuvailutiedot

ANNALS OF ALLERGY ASTHMA & IMMUNOLOGY
Kokoelmat
  • Artikkelit [14418]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste