Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Kirjat
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
  • Kirjat
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Terveyttä edistävä ruokaympäristö edellyttää yhteiskunnalta toimenpiteitä

Mäki, Päivi; Raulio, Susanna; Helldán, Anni; Sarlio, Sirpa; Lyytikäinen, Arja; Kuusipalo, Heli; Laatikainen, Tiina (2022)

Refworks
 
Avaa tiedosto
PT2022_002 24032022.pdf (338.5Kt)
Ruokaympäristön virtuaalinen Food-EPI arviointityöpaja PP.pdf (1.017Mt)
Lataukset: 


Mäki, Päivi
Raulio, Susanna
Helldán, Anni
Sarlio, Sirpa
Lyytikäinen, Arja
Kuusipalo, Heli
Laatikainen, Tiina
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL
2022
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-798-2
Päätösten tueksi : 2022_002
Kokoelmat
  • Kirjat [3898]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste