Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Fat, protein, and meat consumption and renal cell cancer risk: a pooled analysis of 13 prostective studies

Lee JE; Spiegelman D; Hunter DJ; Albanes D; Bernstein L; van den Brandt PA; Buring JE; Cho E; Dallas R; English DR; Freudenheim JL; Giles GG; Graham S; Horn-Ross PL; Håkansson N; Leitzmann MF; Männistö S; McCullough ML; Miller AB; Parker AS; Rohan TE; Schatzkin A; Schouten LJ; Sweeney C; Willett WC; Wolk A; Zhang SM; Smith-Warner SA (2008)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Lee JE
Spiegelman D
Hunter DJ
Albanes D
Bernstein L
van den Brandt PA
Buring JE
Cho E
Dallas R
English DR
Freudenheim JL
Giles GG
Graham S
Horn-Ross PL
Håkansson N
Leitzmann MF
Männistö S
McCullough ML
Miller AB
Parker AS
Rohan TE
Schatzkin A
Schouten LJ
Sweeney C
Willett WC
Wolk A
Zhang SM
Smith-Warner SA
2008
Näytä kaikki kuvailutiedot

J Natl Cancer Inst
Kokoelmat
  • Artikkelit [13786]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste