Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The compilation of food analysis values as a database for dietary studies - the Finnish experience

Ovaskainen ML; Valsta LM; Lauronen J (1996)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Ovaskainen ML
Valsta LM
Lauronen J
1996
Näytä kaikki kuvailutiedot

Food Chemistry : 1
Kokoelmat
  • Artikkelit [13783]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste