Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Trans Fatty Acids in Foods in Europe: The TRANFAIR Study

van Poppel G; van Erp-Baart M-A; Leth T; Gevers E; van Amelsvoort J; Lanzmann-Petithory D; Kafatos A; Aro A (1998)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


van Poppel G
van Erp-Baart M-A
Leth T
Gevers E
van Amelsvoort J
Lanzmann-Petithory D
Kafatos A
Aro A
1998
Näytä kaikki kuvailutiedot

Journal of food composition and analysis : 11
Kokoelmat
  • Artikkelit [12743]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste