Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Julkari etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Julkari etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Dietary fat and blood pressure: an intervention study on the effects of a low fat diet with two levels of polyunsaturated fat

Puska P; Iacono JM; Nissinen A; Vartiainen E; Dougherty R; Pietinen P; Leino U; Uusitalo U; Kuusi T; Kostiainen E; Nikkari T; Seppälä E; Vapaatalo H; Huttunen JK (1985)

 
Tweet Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Puska P
Iacono JM
Nissinen A
Vartiainen E
Dougherty R
Pietinen P
Leino U
Uusitalo U
Kuusi T
Kostiainen E
Nikkari T
Seppälä E
Vapaatalo H
Huttunen JK
1985
Näytä kaikki kuvailutiedot

Prev Med
Kokoelmat
  • Artikkelit [13786]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste