Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ruokavalion koostumus

Ovaskainen M-L; Nissinen K; Tapanainen H (2003)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Ovaskainen M-L
Nissinen K
Tapanainen H
Editori
Männistö S
Ovaskainen M-L
Valsta L
2003
Näytä kaikki kuvailutiedot

Finravinto 2002 -tutkimus, Publications of National Public Health Institute, Series B : B3/2003
Kokoelmat
  • Artikkelit [13599]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste