Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ruokavalion muutos ja sepelvaltimotaudin riskitekijät

Puska P; Pietinen P; Nissinen A; Ehnholm C; Leino U; Mutanen M; Moisio S; Vartiainen E; Smolander A; Kostiainen E; Huttunen JK (1982)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Puska P
Pietinen P
Nissinen A
Ehnholm C
Leino U
Mutanen M
Moisio S
Vartiainen E
Smolander A
Kostiainen E
Huttunen JK
1982
Näytä kaikki kuvailutiedot

Suom Lääkäril
Kokoelmat
  • Artikkelit [12743]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste