Fish consumption, omega-3 fatty acids, and environmental contaminants in relation to low-grade inflammation and early atherosclerosis
Turunen, A. W.; Jula, A.; Suominen, A. L.; Mannisto, S.; Marniemi, J.; Kiviranta, H.; Tiittanen, P.; Karanko, H.; Moilanen, L.; Nieminen, M. S.; Kesaniemi, Y. A.; Kahonen, M.; Verkasalo, P. K. (2013)
Turunen, A. W.
Jula, A.
Suominen, A. L.
Mannisto, S.
Marniemi, J.
Kiviranta, H.
Tiittanen, P.
Karanko, H.
Moilanen, L.
Nieminen, M. S.
Kesaniemi, Y. A.
Kahonen, M.
Verkasalo, P. K.
2013
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201312117611
ENVIRONMENTAL RESEARCH
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe201312117611
ENVIRONMENTAL RESEARCH
Kuvaus
Available online 22 October 2012.
Kokoelmat
- Artikkelit [16784]