Hyppää sisältöön
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Kansanterveyslaitos KTL
  • Artikkelit
  • Näytä viite
Julkarin haku- ja käyttöohje
    • Suomeksi
    • På svenska
    • In English
  • Suomeksi
  • På svenska
  • In English
  • Kirjaudu
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

High Dietary omega-6 Polyunsaturated Fatty Acids Drastically Incrrease the Formation of Etheno-DNA Base Adducts in White Blood Cells of Female Subjects

Nair J; Vaca CE; Velic I; Mutanen M; Valsta LM; Bartsch H (1997)

Refworks
 

Tätä artikkelia/julkaisua ei ole tallennettu Julkariin. Julkaisun tiedoissa voi kuitenkin olla linkki toisaalle tallennettuun artikkeliin/julkaisuun.


Nair J
Vaca CE
Velic I
Mutanen M
Valsta LM
Bartsch H
1997
Näytä kaikki kuvailutiedot

Cancer Epidemiol Biomarkers Prev
Kokoelmat
  • Artikkelit [13077]
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

JulkaisuajatTekijätNimekkeetAsiasanatSivukartta

Aineistojen tallentajille

Kirjaudu sisäänRekisteröidy tallentajaksi
tietopalvelu@thl.fiSaavutettavuusseloste